Innovació

Open Innovation

A mitjans de 2019 s’inicia un nou programa de col·laboracions
d’I+D+i a LABORATORIOS ERN, S.A.

Des del consell d’administració es planteja ampliar la I+D tradicional de LABORATORIOS ERN apostant per la inversió i desenvolupament de tecnologies innovadores dins el sector sanitari, col·laborant amb centres d’excel·lència, Hospitals, Universitats i Start-ups.
La companyia ha definit un territori d’interès que inclou aquelles àrees terapèutiques que mantenen certes sinergies amb el creixement de la companyia.

Es vol apostar pel futur de la ciència del nostre país, fomentant l’accés a mercat de projectes Biotecnològics i/o Innovadors i cobrir aquelles necessitats sanitàries no resoltes.

Innovación ERN

Arees d'interès

Encara que estem oberts a considerar totes aquelles oportunitats que estiguin dins del sector sanitari, s’ha delimitat un territori d’interès:

 • Malalties infeccioses
  -Kits de diagnòstic
  -Salut Preventiva
  -Microbioma
  -Noves alternatives terapèutiques
  -Reprofiling de medicaments
 • Microbioma:
  Projectes en el que es cobreix una necessitat terapéutica mitjançant l’administració de probiotics de nova generació. 
 •  Pediatria:
  LABORATORIOS ERN, és líder en pediatria i comptem amb un gran coneixement en aquest sector. Per aquesta raó apostem per la generació de nous productes per aquest pacient.
 • Productes Sanitaris
 • Sostenibilitat a la Indústria farmacèutica:
  estem oberts a considerar alternatives de condicionament i fabricació que permeti millorar el nostre compromís amb el medi ambient.

Proposta
de valor

Inversor

S'ha aprovat un pressupost anual per a invertir en projectes dins del territori definit. També consideraríem projectes fora d'aquest territori sempre que mantingui certes sinergies amb la companyia.

Tipus de relació

Compartir el know-how del sector industrial, prenent una postura com a inversor, llicenciant de patents o definint un acord comercial entre les parts.

Experiència

Disposem de departament de Registres, Galènic, y Comercial amb més de 70 delegats a farmàcies i hospitals en el territori Español.

Instal·lacions GMP

Disposem d'instal·lacions amb certificació GMP, on es podria disposar de les instal·lacions.

Generador de reptes

Hem participat en diversos esdeveniments per a fomentar la recerca i presentar als investigadors problemes reals de la indústria farmacèutica.

Actuals col·laboradors

LABORATORIOS ERN diferència dos tipus d’activitats i/o inversió:

Des de l’inici d’aquest nou programa de innovació oberta LABORATORIOS ERN ha realitzat inversions en dues Start-ups, dins el territori definit, i està actualment col·laborant amb un centre d’excel·lència, l’IBEC (Institute for Bioenginyeering of Catalonia), pel desenvolupament d’un producte sanitari indicat per a la cicatrització de les ferides.
Paral·lelament ha participat en programes per a fomentar la recerca i transferència tecnològica, com:

Innovación ERN

Col·laboració amb la recerca

Start-ups i Spin-off

Contacta'ns per més informació