Qui som

Som una companyia farmacèutica de capital independent

LABORATORIOS ERN, S. A. és una companyia farmacèutica de capital independent, 100% privat. És un laboratori autònom, perquè la gran majoria dels seus medicaments són propis, i cobreix totes les fases del medicament, des del seu desenvolupament passant per la seva fabricació fins a la seva comercialització. En l’actualitat LABORATORIOS ERN posa al mercat espanyol més da 20 milions d’unitats, situant-lo entre els 25 primers laboratoris en el rànquing que operen a Espanya segons IQVIA..

LABORATORIOS ERN és una companyia farmacèutica de capital independent, 100% privat. És un Laboratori autònom, perquè la gran majoria dels seus medicaments són propis, i cobreix totes les fases del medicament, des del seu desenvolupament passant per la seva fabricació fins a la seva comercialització. En l’actualitat LABORATORIOS ERN posa al mercat espanyol de l’ordre de 20 milions d’unitats, situant-lo entre els 25 primers laboratoris en el rànquing que operen a Espanya.

Mirem cap endavant

Malgrat l’especial variabilitat de l’entorn farmacèutic, LABORATORIOS ERN mira cap endavant, amb prudència però amb confiança. Aquesta visió de futur passa, per una banda, per l’aposta per continuar ampliant el seu portafoli de productes i, y l’altra, per la internacionalització dels seus medicaments. Cal destacar un ambiciós projecte europeu que té l’objectiu de realitzar l’expansió de LABORATORIOS ERN a diversos països europeus. També a nivell internacional, s’han iniciat acords amb diversos països europeus, americàns d’Orient Mitjà per a l’exportació de medicaments amb principis actius com Fosfocina® parenteral (EE.UU), Furantoína® y Amantadie Level.

+ 0 M
d'unitats a l'any
+ 0
referències
0
delegacions
+ 0
Anys d´història