Desarrollament del negoci

Tercers

LABORATORIOS ERN té una clara vocació de fabricant, elabora a les seves instal·lacions la majoria de productes propis, y encara que no sigui el seu principal negoci també fabrica productes per a tercers.

Durant els últims anys, LABORATORIOS ERN ha invertit en instal·lacions i maquinària per obtenir millor qualitat, millor rendiment en les seves produccions i poder oferir, si escau, capacitat productiva sobrant als seus clients. LABORATORIOS ERN disposa de dues plantes de fabricació, a Barberà de Vallès i a Barcelona, ​​així com d’un centre d’emmagatzematge i distribució a Sant Andreu de la Barca.

Tereceros Barbera del Valles

Planta de Barberà del Vallès

Situada al polígon industrial de Can Salvatella, la planta de Barberà de Vallès té una superfície de 7.776 m2 destinada principalment a l’elaboració de medicaments; 9 milions d’unitats a l’any. En aquesta planta s’elabora: càpsules de gelatina dura, comprimits, comprimits efervescents, sobres, pols, solucions, suspensions, cremes, gels i aerosols.

 

La planta disposa de certificat de NCF i IS0 16485, aquesta última per a la fabricació de productes sanitaris. Al 2021 s’iniciarà l’ampliació de la planta fins a un total de 14.750 m2 destinats a l’elaboració de medicaments.

Terceros Perú ERN

Planta de Barcelona

Situada al carrer Perú 228, de Barcelona, ​​amb 3.600 m2 destinats a l’elaboració de complements alimentaris principalment en forma líquida monodosi presentats en vials i ampolles de doble punta.

Terceros Perú ERN
CentrologísticodeSantAndreuBarca-ERN

Centro logístic de Sant Andreu de la Barca

Situat al polígon industrial Can Sellares, el centre logístic emmagatzema i distribueix els productes propis com productes d’altres companyies. Autoritzat amb certificació NCD i NCF per condicionament secundari, incloent un equip versàtil de serialització i amb una superfície de 12.000 m2, disposa de 6.900 ubicacions, realitzant-se una expedició anual de 20 milions d’unitats.

Contacta'ns per més informació