Política estratègica

La necessitats
del pacient com a
focus del nostre desenvolupament

Politica estrategica - Laboratorios ERN

Política estratégica

Des dels seus inicis, LABORATORIS ERN s’ha centrat en identificar les necessitats terapèutiques del professional sanitari i posar al seu abast medicaments en els quals pugui confiar, tant per la seva qualitat com per les seves característiques de fàcil ús i bona acceptació dels pacients.
Per aquest motiu, LABORATORIS ERN es troba en constant desenvolupament de nous medicaments,  principalment orientats cap al mercat pediàtric, havent incorporat un considerable número d’ells en els últims anys en el mercat nacional.

Aquests nous medicaments s’aconsegueixen mitjançant el desenvolupament de producte propi, conegut com a creixement orgànic; un exemple seria el desenvolupament de la gamma de solucions de rehidratació Cito-oral®. Un altre exemple seria mitjançant la creació de noves formes farmacèutiques amb la finalitat de facilitar l’administració del fàrmac i la seva palatabilitat, com és el cas d’Apiretal® comprimits bucodispersables, per als nens més grans, ja que són comprimits que es desfan en la boca sense necessitat d’aigua i tenen un agradable gust.

A més, LABORATORIOS ERN inverteix en medicaments de perfil tradicional, que porten anys en el mercat i amb un bon perfil d’eficàcia i seguretat, però per causa de la seva edat han deixat de ser atractius per al laboratori que els va desenvolupar encara que segueixen en plena vigència a nivell terapèutic. En els últims anys s’han adquirit medicaments com: Astenolit®, Sanodin® o Senioral®.

Pilars estratègics

Un altre dels seus pilars estratègics es basa en l’obtenció de llicències seguint la línia del nostre portfolio i que ajudin a millorar la cumplimentació del tractament per part del pacient. Un exemple d’això és Metalgial®, el primer metamizol en gotes a Espanya a l’any 2012 i que permet el dosatge segons el pes del nen i a més, aportant un agradable sabor. Al mateix temps, es cedeixen llicències de productes a altres països com és el cas de pedicetamol, el conegut Apiretal® gotes comercialitzat a Polònia.
En les instal·lacions de LABORATORIOS ERN s’elaboren la majoria de productes propis seguint sempre les normes GMP. La recent inauguració de la planta de producció en Barberá del Vallés, ha permès realitzar la fabricació, el magatzematge i la distribució de productes a tercers.


Avui dia aquesta filosofia és present en cadascuna de les decisions que LABORATORIOS ERN pren, petites o grans, pensant que el futur és sempre la suma de molts presents.