Especialistes en Pediatria

Més de la meitat dels nostres medicaments són pediàtrics

T-Especialistas-en-pediatria-ERN

Mirem cap endavant

Històricament, l’èxit que LABORATORIOS ERN, S. A. ha obtingut amb medicaments en l’àmbit pediàtric com Apiretal®, l’ha conduït a especialitzar-se en aquest segment de pacients i aportar innovacions en aquest camp.
En l’actualitat, la meitat dels 20 milions d’unitats que comercialitza LABORATORIOS ERN estan destinats als nens, convertint-se així en el laboratori farmacèutic amb major nombre de prescripciones de medicaments per a nens fins a 4 anys i el tercer en nens fins a 11 anys.

Febre

Apiretal

Dolor / Inflamació

Apirofeno

Tractament alternatiu

Metalgial

Característiques especials

Els medicaments destinats a nens són diferents dels destinats a adults, per exemple, la quantitat a administrar en un nen no és una dosi fixa sinó que aquesta dependrà segons el seu pes. Per tant, aquests medicaments pediàtrics han de tenir una sèrie de característiques que facilitin la seva presa i assegurin el cumpliment del tractament. Exemple d’això són: una bona palatabilitat (com es percep a la boca) per evitar el rebuig del nen o una forma farmacèutica líquida (per a facilitar la seva deglució).

Dispensació i dosatge

Igualment, és convenient que els medicaments pediàtrics incorporin sistemes de dispensació que assegurin un correcte dosatge segons el pes del nen, per a evitar problemes d’infradosificació (donar menys quantitat de la necessària, per tant, fracàs terapèutic) o de sobredosificació (donar més quantitat i, per tant, problemes de seguretat).

Sempre que sigui possible, aquests medicaments s’han de presentar en formats adequats a la durada del tractament i amb sistemes de tancament de seguretat dels envasos per a evitar accidents.

Els nens no són "adults petits" quan prenen medicaments

Laboratorios ERN

Apiretal® Solución oral

Apiretal® Solució oral de 30 ml incorpora un goter amb dosificador per mililitres com a sistema de dosatge, especialment pensat per al nadó. També incorpora un tancament de seguretat per a evitar accidents.

Laboratorios ERN

Xeringa oral graduada

Xeringa oral graduada segons el pes del nen: mesura la dosi exacte en mililitres a administrar al nen en funció del seu pes. D'aquesta manera s'eviten problemes d’infradosificació o sobredosificació. Aquest sistema de dosatge és el primer, i ara com ara únic, que existeix a Espanya, incorporat als medicaments Apiretal® i Apirofeno®.

Laboratorios ERN

Citorsal®

Citorsal®, és un medicament destinat a la rehidratació. En el seu moment va ser el primer medicament d'aquesta categoria amb bon sabor.

Laboratorios ERN

Metalgial®

Metalgial®, és el primer metamizol en gotes que existeix a Espanya, que permet dosar segons el pes del nen, amb agradable sabor de gerd.